Bijonse i Blu Ajvi prošetale dijamante na premijeri "Kralja lavova"!

Održana je svetska premijera obrade Diznijevog filma "Kralj lavova". Među fantastičnim umetnicima koji su pozajmljivali glasove već poznatim junacima, nalazi se i svetska pevačica, Bijonse Nouls Karter.

Bijonse, foto: Photo by Ian Gavan/Getty Images for Gucci, Entertainment
Bijonse, foto: Photo by Ian Gavan/Getty Images for Gucci, Entertainment
.

Bijonse je stigla, što znači da sada svi mogu da se pomere “to the left, to the left”! Slavna pevačica, čiji se glas našao u ulozi Nale u Diznijevom rimejku, stigla je na crveni tepih sa ćerkom, Blu Ajvi Karter. Obučene u koordinisanim odevnim kombinacijama, nosile su savršene komade za kojima su se svi okretali. Ništa manje od onoga što se od gospođe Karter očekuje.

.

Očaravajući dizajn, u kombinaciji srebrne i crne boje, Aleksandra Mekkuina, krasilo je mnoštvo ušivenih dijamanata na oba njihova sakoa. Kako bi upotpunila ovaj izgled, sa haljinom je uparila štikle ukrašene draguljima i nakit Loren Švarc. Njen šminker je zadržao neutralnu boju usana dok je na očima napravio dramatičan zadimljeni izgled .

Embed from Getty Images ​ Zajedno sa impresivnim izgledom pevačke dive, sedmogodišnjakinja Blu Ajvi se obukla očaravajuće. Nosila je podjednako glamuroznu haljinu sa crnim tilom i odgovarajućim sakoom. Kosa joj je, kao i majci, skupljena u pletenice koje je ukrasila šljokičastim komadima za kosu, Možemo reći da su bile identične na premijeri!

Izvor:eonline.com