Showbiz vesti

Slavni glumac ostavio voditelja bez teksta... Ovo je jedino što znamo da se dešava posle smrti...

Kijano Rivs nije čovek od puno reči, ali kad progovori, svaka mu je tačna.

14.05.2019. - 10:01h
foto: Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images Entertainment

Pre nekoliko dana, poznati holivudski glumac je gostovao u emisiji "The Late Show" Stivena Kolberta i top prilikom predstavio ostvarenja na kojima radi, međutim u jednom trenutku razgovor je okrenuo na drugu stranu i progovorio o filozofiji i smrti, piše Index.hr.

Nakon toga, voditelj je deset sekundi samo ćutao.

Rivs je objašnjavao zaplet filma "Bill & Ted", u kojem dvojica glavnih likova moraju da napišu pesmu od koje zavisi ceo svet.

"Ako ne uspeju, to je kraj celog svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma", rekao je Rivs.

Voditelj ga je posle toga pitao šta misli da se događa kad umremo.

Glumac je razmislio pa odgovorio: "Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati."

Inače, poznati glumac doživeo je gubitke mnogih bliskih ljudi u životu.

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promenio čak četiri srednje škole. a u to vreme, patio je i od disleksije.

1993. godine njegov najbolji prijatelj, River Finiks, umro je od posledica predoziranja narkoticima što je snažno uticalo na Rivsa. "Bio je sjajan tip i izvrstan glumac. Tako smo se dobro slagali, strašno mi nedostaje, često mislim na njega", rekao je tada.

1998. godine zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom devojkom, Dženifer, čekao je dete, ali su bebu izgubili u osmom mesecu njene trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle samo godinu i po dana Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Malo je poznata i činjenica da je Rivs zakonski staratelj svoje sestre koja je obolela od leukemije. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih akcija i često je donirao veće svote novca bolnicama i kampanjama s istim ciljem.

Rivsovo mišljenje o smrti možete pogledati od 9. minuta: