Showbiz vesti

Dijana otvorila dušu: Bojana Stefanović otkrila šta misli o prevari, ljubomori, ali i šta je tajna uspešnog braka

Atraktivna glumica je u dugogodišnjoj bračnoj zajednici sa rediteljem Istokom Tornjanskim sa kojim ima dvoje dece, sina Matiju i ćerku Višnju, a sada otkriva tajne uspešnog braka.

05.05.2019. - 08:25h

Bojana Stefanović ističe da je njen suprug pre svega njen najbolji prijatelj i da zbog toga ima potpuno poverenje u njega, a da su prevare dečje bolesti.

- Ne znam da li bih oprostila prevaru. Uopšte ne razmišljam na taj način u odnosima. Ako je neko sa mnom, pretpostavljam da je to zato sto želi da bude, naročito da ne pričam kada ste u braku. Meni je ljubavni odnos pre svega prijateljstvo i onda imam tu vrstu odnosa sa partnerom. Tako da, kao što ne biste izdali i prevarili prijatelja, ne biste ni partnera. Tako nekako to doživljavam, pa u tom nekom smislu ne bih oprostila prevaru, ali nisam ni došla do tog stadijuma da razmišljam o tome. Tako sam više razmišljala kad sam bila devojka. Znate ono kao ljubomora i to, a sad nekako u ovim godinama ta tema mi nije više bliska - iskrena je glumica.

Bojana ne krije da joj je suprug Istok i najveća podrška, a da se na početku karijere često sa njim savetovala oko posla.

- Potpuno je prirodno kad smo u istoj profesiji da sa njim pričam o poslu, a takođe i on sa mnom. Sve što je povezano za naš posao mi razmenjujemo iskustva. Sticajem okolnosti nisam imala toliko nedoumica, jer recimo u radu u pozorištu desi se da “zakucam”, a na filmu se rade scene u cugu i onda su greške dozvoljene, pa nemate vremena da se konsultujete šta ste mogli da menjate a šta ne. Negde u početku rada sam se konsultovala sa njim vezano za to kako bih radila i kako da priđem nekoj ulozi - objašnjava Bojana.

Izvor: Blic