Prvi rođendan Jutra sa Jovanom i Srđanom!

Danas je tačno godinu dana od početka emitovanja jutarnjeg programa Prve televizije „Jutro sa Jovanom i Srđanom“. Ovaj ambiciozni projekat u najsavremenije opremljenom studiju dugo se i detaljno pripremao, a imena voditeljskog para čuvana su u tajnosti.

.

U ponedeljak, 5. marta 2018. godine u 6.55 časova, popularni voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević poželeli su prvo dobro jutro gledaocima Prve televizije i od tada, jutarnji program pod njihovom uredničkom palicom, postaje epicentar i izvor najekskluzivnijih i najvažnijih informacija za gledaoce u celoj zemlji i tema svih medija u Srbiji.

Ovo je ujedno i proslava još jednog jubileja voditeljskog para, 15 godina vođenja ovog tipa programa. Njih dvoje kao dobro uigran tim, postavili su nove profesionalne standarde u vođenju jutarnjeg programa i postali najpoznatiji domaćini emisije u najranijim jutarnjim časovima.

Prva televizija je ponosna na ceo tim najgledanijeg jutarnjeg programa u zemlji i, takođe, čestita prvi rođendan.

Dnevno oko milion gledalaca s velikom pažnjom prati naš jutarnji program, a mi im zahvaljujemo što su nam poklonili svoje poverenje.