Saznajte sve o Džemile, junakinji serije "Kako vreme prolazi": Ajča Bingol proslavila drugi rođendan svojih mezimica!

Pravi novogodišnji poklon za sve ljubitelje turskih serija! Sajt prva.rs izlazi u susret vašim željama i predstavalja vam Ajču Bingol, mladu tursku glumicu koja se proslavila ulogom napaćene Džemile u seriji “Kako vreme prolazi”.

.

Ajča, koja je perfektno odigrala ulogu Džemile, stekla je za kratko vreme ogroman broj obožavalaca i doživela vrtoglavu popularnost. Za ovu rolu dobila je i više nagrada od kojih je najznačajnija “Zlatni leptir” za najbolju žensku ulogu.

Bingolova je završila Pozorišnu umetnost. Po završetku snimanja serije “Kako vreme prolazi”, ponovo je dobila ulogu jedne nesrećne supruge, samo ovaj put na daskama koje život znače. Od 2000. godine Ajča snima reklame, filmove i serije, ali nijedna od televizijskih uloga nije joj donela toliko uspeha i popularnosti kao uloga Džemile.

selfie with a selfie-stick

A post shared by Ayça Bingöl (@aycabingol1) on

.

Turska javnost se često pitala da li je i njen privatni život sličan životu junakinje serije, ali po glumičinim rečima, njih dve nisu ni nalik. Ajča je za razliku od Džemile veoma srećna u ljubavi. Već 13 godina je u braku sa glumcem i rediteljem Alijem Altugom, a iako još uvek nemaju dece glumica se nada a će ih uskoro dobiti.

Atraktivna Ajča primer je da se može biti popularan i uspešan u svetu šou biznisa bez skandala. Jedina slabost koju priznaje da ima i o kojoj govori, jeste kupovina. Tvrdi da je prava kupoholičarka i da gomila stvari, a ko bi ovako nešto zamerio jednoj ženi...

Ajča Bigol i njen suprug Ali Altug 15 godina su čekali na potomstvo, a njihova upornost je nagrađena, pre dve godine, kada je na svet donela dve devojčice Ajlin i Lejlu. Mnogi veruju da je mala Ajlin ime dobila po Ajčinoj "kćerki" iz serije "Kako vreme prolazi". Pre par dana, glumica je proslavila drugi rođendan svojih mezimica!

#sarıdolmuşlayolculuk

A post shared by Ayça Bingöl (@aycabingol1) on

.

Sve epizode koje ste propustili možete pogledati OVDE!

Çok şükür#aylinleyla2yaşında

A post shared by Ayça Bingöl (@aycabingol1) on