Brat Filipa Živojinovića je zvezda Real Madrida! Malo ko zna da su oni braća po majci, a pogledajte o kome je reč (FOTO)

Znamo da je Filip Živojinović Stefanu i Viktoru brat po ocu Bobi Živojinoviću, i da njegova biološka majka nije Lepa Brena, već Zorica Nakić.

.

U poslednje vreme se o Filipu Živojinoviću piše zbog venčanja sa pevačicom Aleksandrom Prijović, a tokom pripremanja svatova, mladoj je, pored Živojinovića i njene porodice, podršku pružala i Filipova majka Zorica.

Međutim, malo je poznato da Filip sa majčine strane ima brata Marija i sestru Ivu, koje je Zorica dobila sam bivšim košarkašem Ivom Nakićem sa kojim je i dan-danas u skladnom braku.

Filipov brat Mario ima 17 godina i profesionalno se bavi košarkom. Rođen je i odrastao je u Beogradu, ali već tri godine živi u inostranstvu, igrajući za mladi tim Real Madrida, kojem se pridružio 2015. godine iz Partizana.

Talenat je nasledio od oca, a veliku podršku u profesionalnim uspesima pruža mu i brat Filip za koga je izuzetno vezan.

Braća često provode vreme zajedno, što dokazuju i OVE fotografije na Instagramu, a Mario je u dobrom odnosu i sa Filipovom suprugom Aleksandrom, što pokazuje i ova fotografija.

Za Maria kažu da je jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije na svetu.

"Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim" rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu, prenosi espreso.rs.