Megan Markl imala ozbiljnu SVAĐU sa suprugom, a razlog će razbesneti svaku ženu!

Ako je verovati pisanju britanskih medija, princ Hari je imao ozbiljnu svađu sa svojom suprugom Megan Markl, koja je, pored gomile novih odevnih kombinacija, naručila i smoking.

.

Kraljevsku porodicu čeka zvanična turneja po Australiji, na kojoj je Megan zabranjeno da nosi smoking, dozvoljavajući joj da se oblači samo tradicionalno.

Princ Hari, koji je morao da prisustvuje sastancima svoje žene sa modnim dizajnerima u Kensingtonskoj palati, nije odobrio smoking "Stella McCartne"y koji je njegova supruga izabrala za večernji izlazak na turneji u Australiji, zakazanoj za oktobar.

Megan je jako besna zbog svega toga i užasno je nervira nametanje dosadnog tradicionalnog stila koji svi pokušavaju da joj plasiraju.

Uprkos poštovanju protokola i dužnosti koje ima, ona je čvrsto rešena da ostane svoja.

Poslednju reč naravno daje kraljica, koja ne voli ni na slici da vidi žene u pantalonama, osim na jahanju. Moguće je da je problematika "šta oblači Megan" asocira na još jednog modnog vagabunda sa dvora - pokojnu princezu Dajanu.

Konačno otkriveno zašto Kejt Midlton PREZIRE Megan Markl i zbog čega nikada neće biti prijateljice kao pre

Izvor koji je bio deo modnog tima u Kensingtonskoj palati je rekao:

"Megan su rekli da mora da prestane da se oblači kao holivudska zvezda i počne da se odeva po protokolu. Megan je htela da nosi smoking, ali Hari joj je rekao da to nije dovoljno tradicionalno."

Nedavno se desilo da je pre jednog zvaničnog događaja kod Megan došla gaderoberka kraljice Anđela Keli i rekla joj da će njeno visočanstvo nositi šešir, i da se od Megan očekuje isto. Markl je glavu ipak ostavila nepokrivenu, piše noizz.rs.

Megan Markl i Hari u javnosti prvi put posle svadbe: Do sada je Megan ovo pravilo kršila, ali nakon venčanja morala je da ga prihvati!

Megan Markl pokrenula trend zbog kojeg mnoge žene trpe bol, i mnogo je bizaran!