Nekada je mislila da šta god obuče izgleda kao striptizeta! Sad lada je napunila 46 godina i otkrila je šta joj je otvorilo vrata Holivuda

Karijera Sofije Vergare počela je kada je imala svega 17 godina. Tada se pojavila u reklami za jedno gazirano piće i niko nije bio ravnodušan. Danas je deo jedne od najpopularnijih serija na svetu i žena je o kojoj mnogi muškarci maštaju...

.

"Šta god da obučem izgledam kao striptizeta!", rekla je glumica i model Sofia Vergara kada je imala 13 godina, a sve zbog svojih bujnih grudi. Danas je napunila 46 godina i mišljenje joj se itekako razlikuje.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

"Zahvalna sam što imam ovakve grudi i, iskreno, mnogo su mi pomogle u karijeri. Uvek sam se osećala seksi" izjavila je ona. 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

Kada je imala 17 godina, na plaži u Kolumbiji, otkrio ju je tamošnji fotograf. Vergara je ubrzo započela karijeru u svojoj prvoj reklami za jedno američko gazirano piće gde je još uvek imala svoju prirodnu, svetliju kosu. 

 

"Inače sam prirodna plavuša, kao i moji rođaci, ali su mi u Holivudu sugerisali da potamnim kosu da bih bila prava latino žena", otkrila je glumica.

.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 11, 2018 at 12:27am PDT

Kao što sada u četrdesetima pleni pažnju atraktivnim izgledom, to je činila i na početku karijere. Nakon reklame za gazirano piće, dobila je angažman voditeljke u dve popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je donelo i prve glumačke uloge.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

Proslavila se ulogom Glorije u "Modernoj porodici', zgodne supruge slavnog "Al Bandija", odnosno Eda Onila (72). Danas se smatra jednom od najplaćenijih glumica čije se bogatstvo procenjuje na 120 miliona dolara.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

Sofia se s 18 udala za Džoa Gonzalesa (45), prijatelja iz srednje škole. S njim ima sina Manola (25) kojeg je nazvala po liku iz filma "Lice s ožiljkom" i koji je prati često na filmskim događanjima.

Trenutno je u braku s pet godina mlađim glumcem Džoom Manganielom (41). Venčali su se 2015. i venčanje je koštalo tri miliona dolara.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

.

Izvor: 24sata.hr