Karleuša o kupovini nove kuće u Istanbulu, ali i o pevačici za koju misli da će je naslediti!

Pevačica Jelena Karleuša priča o počecima svoje karijere, o braku sa suprugom Duškom Tošićem i njegovoj popularnosti, ali i o odnosima sa koleginicama na estradi.

.

"Duško ima talenta da svoj novac pametno ulaže u nekretnine. Mi smo mnogo godina u Turskoj gde je napravio veliku karijeru i prava je zvezda. Tako da je normalno da, pored kuće u Beogradu, imamo i kuću u Istanbulu. On je za to zadužen, ja mogu samo da uživam," potvrdila je pevačica za "Alo" spekulacije o kupovini nove kuće.

Pevačica, poznata po tome što o koleginicama priča bez dlake na jeziku, pohvalila je mlađu pevačicu Katarinu Grujić.

"U njoj prepoznajem dosta toga što sam ja imala u njenim godinama, tu snagu… Ona bi mogla da me nasledi, ne bukvalno jer ne bi trebalo stvarati novu Karleušu, već mislim da može da bude nova najveća zvezda. Ima velike hitove i fantastično izgleda, što je za naš posao veoma bitno," rekla je Karleuša.

"Estrada je krvav ring, mnogo je teško ženama da se izbore i mislim da sam uspela u svojoj karijeri i životu. Trebalo bi da budem uzor devojkama, da im pokažem da ne treba odustajati kada je teško, jer je i meni bilo veoma, veoma teško. Mislim da pokazujem kako se treba boriti u muškom svetu. Kada si u najtežoj životnoj fazi i nemaš snage da se boriš, i žaba digne nogu da te popiški. Puno sam se namučila, svi su me napadali i bilo mi je teško. Volela bih da koleginice ne pokazuju slabost, i da nikome ne moraju da ćute," rekla je pevačica.

Izvor: mondo.rs