Showbiz vesti

Džerard Batler se ljubio sa obe Bredove bivše žene

Džerard Batler je gostovao u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" gde ga je u okviru jedne igre voditelj pitao koja glumica se bolje ljubi.
18.01.2018. - 14:07h

Džerardu je bilo malo neprijatno što ga to pitaju, zastao je nekoliko sekundi, a onda odogovrio: "Dženifer Aniston. Ovo je bilo iznenađenje." Posle toga ga je izgleda bio blam, ali drugi gost - 50 Cent je delovao kao da je zadovoljan Džerardovim odgovorom. On se nasmejao i rekao: "Ne, ne, ne, ovo je dobro."

Batler je radio i sa jednom i sa drugom glumicom. Sa Dženifer 2010. na filmu "Bounty Hunter", a sa Anđelinom još 2003. u "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life".

I jedna i druga glumica su bile u braku sa Bredom Pitom, Aniston od 2000. do 2005. a Džoli od 2014. do 2016. Anđelina je navodno "ukrala" Breda od Džen dok su 2005. snimali film "Mr & Mrs Smith" ali se priča da se brak Pita i Dženifer već raspao kada je on upoznao Anđelinu.

U intervjuu koji je 2007. dala za "Vogue" Anđelina je rekla da su Bred i ona dugo bili prijatelji, a da su romansu započeli tek pošto se razveo od Dženifer Aniston.

Izvor: Noizz