Najpoznatiji TV homofob u 73. priznao da je gej!

Mislio da svi znaju, a oženjen 15 godina.

.

Sedinom osamdesetih, igrajući beskrupuloznog homofoba Adama Karingtona, bio je jedan od najpoznatijih televizijskih negativaca. A sada je glumac Gordon Tomson u 73. godini priznao da je - homoseksualac.

– U vreme kad sam odrastao, biti homoseksualac bilo je jednako zločinu, a kasnije se to klasifikovalo kao psihička bolest. Imao sam nedostatak samopouzdanja i zbog toga nikad nisam imao uspešne veze – otvorio se glumac Gordon Tomson u razgovoru za Daily Beast.

Tomson kaže da mu nije bilo lako, ali da je uloga homofobnog Adama bila kao i sve druge uloge koje nisu predstavljale njegova osobna shvatanja.

Kanadski glumac u intervjuu je istakao da nikad nije isticao svoje seksualno opredeljenje jer je pretpostavljao da ljudi znaju.

– „Dinastiju“ su većinom gledale žene, a one su mahom bile zaljubljene u Adama. Setite se samo kakva je histerija tada vladala nakon pojave AIDS. Rok Hadson priznao je da je gej tek kad je oboleo, a njegov poljubac s Lindom Evans bio je glavna tema.

Glumac se prisetio i da se zbog svoje sramežljivosti nije mnogo družio s glumcima na setu „Dinastije“. Bio je oženjen 15 godina, ali taj brak je bio samo na papiru.

Tek nakon što je devedesetih počeo da glumi Mejsona u „Santa Barbari“, Tomson se oslobodio i počeo više da se druži sa sa muškarcima.

Glumac je u intervjuu bio žestok prema novoj verziji „Dinastije“, koja će uskoro biti emitovana.

– Pokojni Aron Speling, kreator naše „Dinastije“, okreće se u grobu. Gluma i scenario su očajni! Pa to nema veze s našom serijom!

Inače, u novoj verziji „Dinastije“ Kristl je postala Latinoamerikanka Kristal, Džef Kolbi je Afroamerikanac, Stiven je deklarisani gej, Blejk nema problem sa sinovljevim izborom, a Semi Džo je – muškarac!

Izvor: Večernji.hr