Nataša Aksentijević: "Zamalo da se rasplačem zbog strica mladenaca!"

„Ko ti pravi svadbu” je specifičan i beskrajno zabavan program, sa mnogo emocija i neočekivanih situacija, a na programu Prve televizije je od srede, 27. septembra od 21 sat. Za PRVA.RS voditeljka Nataša Aksentijević otkriva zašto je zaplakala i da li je bilo "odbeglih mladi".

.

Kako je biti Nataša Aksentijević u septembru 2017?

- Uzbudljivo. Radni dan traje duže od 15 sati, ali umor se ne oseća. Adrenalin i uzbuđenje.

Gde zvone svadbena zvona?

- Po celoj Srbiji. Teško je bilo da se odabere koja su to svadbena zvona koja ce zazvoniti baš u našem kadru. Nadamo se da smo dobro odabrali.

Da li ima stereotipnih komentara tipa "udaje se na brzinu, mora da je trudna"?

- Nismo se još sreli sa takvim komemtarom. Ali, da je bilo raznih komentaru na račun mlade i mladoženje - to da.

Šta je najzanimljive u vezi sa emisijom?

- Nazanimljivije je što ima puno obrta i meočekivanih situacija. Put do srećnog kraje popločan je trnjem.

Ima li neka anegdota, peh, situacija da si pustila suzu tokom snimanja?

- Malo je falilo da se rasplačem zbog strica mladenaca, bio mi je jako simpatičan a mladenci su mu "zapržili čorbu".

Šta je najvažnije kad je svadba u pitanju?

- Da svi budu srećni i zadovoljni.

Da li si srela neku "odbeglu mladu"? Je l' bilo slučajeva da se mlada ili mladoženja predomisle?

- Za sada nije. Nadam se da će tako ostati i u budućnosti.

Venčanje je...

- Šlag na torti čije se kore dugo suše u rerni i čiji se fil brzo muti dok se kuva na tihoj vatri.

O EMISIJI:

Emisija je urađena po licencnom formatu “Wedlocked” i beleži fantastičan uspeh u svim zemljama u kojima se emituje. Odmah po objavljivanju konkursa za buduće mladence u Srbiji, prijavilo se više stotina parova u želji da se upuste u ovu svojevrsnu avanturu i finansijski olakšaju pripremu najvećeg događaja za jedan par. Na poklon dobijaju 5.000 evra za venčanje ali, oni ne znaju za jedno iznenađenje, a to je da organizacija svadbe I nije baš u njihovim rukama već tu obavezu kompletno preuzimaju njihove porodice - od kupovine venčanice, cipela za mladoženju i odela, biranja prostora i muzike, burmi, kumova, keteringa! Mladenci ne samo da ne učestvuju u organizaciji venčanja već im je zabranjeno da budu u bilo kakvom kontaktu sa porodicom. I to pravilo ne smeju da prekrše jer se u suprotnom budžet smanjuje.

Emisija „Ko ti pravi svadbu?“ pun je humora, emocija, konflikta i spaja dve porodice različitih interesovanja. Da li će uspeti da nađu kompromis i zaista svojoj deci naprave najsrećniji dan u životu? Da li će ovo biti venčanje iz snova ili potpuni promašaj, videćemo na kraju, na svadbi. A glavni koordinator svih priprema je šarmantna voditeljka Nataša Aksentijević koja se savršeno snalazi u svojoj novoj ulozi. Nataša vodi i gledaoce i porodice kroz sve procese do svadbe: “Uverena sam da će gledaoci uživati u emisiji. Prepuna je neočekivanih obrta, ispunjena emocijama, a videćemo I mnogo lepih običaja. Zato I ne iznenađuje veliki uspeh koji postiže u svim zemljama u kojima se emituje jer pomera granice kada je reč o ovom žanru, a ja nekako volim da kažem da je čak i dokumentarnog karaktera. Naravno, tim Prve televizije ga je prilagodio našem mentalitetu i običajima i možemo slobodno da kažemo da očekujemo veoma dobru zabavu”, kaže voditeljka. Osim što nas vodi kroz celu priču od saopštenja izabranog para, čitanja pravila, upoznavanja sa njihovim porodicama, kontrolisanja potrošenog novca I poštovanja pravila, Nataša je ujedno I najveseliji gost na svadbi.

Neka od pravila emisije:

- Svadbu organizuju roditelji ne mladenci;

- Mladenci ne smeju da budu u kontaktu sa roditeljima i obrnuto jer će u suprotnom biti kažnjeni na način smanjivanja ukupnog budžeta za svadbu;

- Imaju pravo da se dan pre svadbe vide sa porodicama, gde mogu da insistiraju na izboru jedne stvari za sutrašnji dan (venčanica, ketering, muzika, burme, cipele, torta)

Ovo je samo deo ograničenja koja mladenci nisu ni u snu očekivali kada su prihvatili ovaj izazov. Da li će roditelji ispuniti zadatke I zadovoljiti svoju decu u izboru od torte do kumova i koja nas iznenađenja još očekuju, ostaje da vidimo u sredu, 27. septembra u 21h na Prvoj u beskrajno zabavnoj emisiji “Ko ti pravi svadbu?”.