Dakota bila nesnosna na snimanju „50 nijansi“, u pomoć zvali njenu mamu!

Glumica Dakota Džonson na setu trećeg dela „Pedeset nijansi sive“ bila je toliko razmažena da je producent morao da zove njenu majku Melani Grifit.

.

Dakota je imala toliko prohteva da više niko nije hteo sa njom da razgovara i celoj ekipi je laknulo kad je snimanje „Pedeset nijansi – slobodniji“ završeno, kaže Dakotina koleginica sa seta.

Pratite nas i na Viberu!

Iako su filmski kritičari filmove „Pedeset nijansi sive“ i glumu Dakote Džonson (27) proglasili groznima, to ćerku holivudskih glumaca Melani Grifit (60) i Dona Džonsona (67) nije sprečilo da se uobrazi.

Njeno razmaženo ponašanje i očajne kritike filma nagnale su i njenog filmskog partnera Džejmija Dornana (35) da već nakon prvog dela filma pokuša da se izvuče iz projekta. Prema ugovoru, Dorman bi morao da plati veliku odštetu, pa je odlučio da ipak odradi još dva filma.

.

Njihovim svađama Dorman pripisuje i nedostatak hemije. Rekao je, navodno, da je glumiti sa Dakotom uzbudljivo kao „gledati boju da se suši“. Na kraju je reditelj morao da nazove Dakotinu majku, glumicu Melani Grifit, da obuzda ćerku. Melani je, kažu glumci sa snimanja, bila izbezumljena od blama.

Majka i ćerka i inače nisu baš u dobrim odnosima. Grifit nije želela da gleda film „Pedeset nijansi sive“ zbog kćerine golotinje, zbog čega ju je Dakota napala i to u intervjuu na dodeli Oskara.

Izvor: 24sata.hr