Showbiz vesti

Raskid godine: Rozga i Hauser!

Pevačica Jelena Rozga i violončelista Stjepan Hauser više nisu zajedno. Nakon dve i po godine, pre desetak dana doneli su odluku da krenu svako svojim putem. Razloge i detalje raskida odlučili su da sačuvaju samo za sebe. Uprkos tome tome što je ljubavi došao kraj, vežu ih mnogobrojni zajednički lepi trenuci zbog kojih će ostati u dobrim odnosima.
15.09.2017. - 13:16h

Kako prenosi hrvatski magazin "Story", njih dvoje odlučili su da stave tačku na dvogodišnju romansu. Nakon što je kao bomba u javnosti odjeknula vest da pevačica Jelena Rozga i violončelista Stjepan Hauser više nisu zajedno, o raskidu godine oglasila se Jelena kratkim saopštenjem.

"‘Ovim putem želim da obavestim medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i da svako krene svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju da o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molimo Vas da je poštujete", piše u Jeleninom saopštenju koje prenosi hrvatski "Story".