Feđa: Pogrešio sam što sam se rano oženio, to dokazuje i moj razvod

Emitovanje serije "Istine i laži“, u režiji Mihaila Vukobratovića, uskoro se bliži, a jedan od glavnih glumaca Feđa Stojanović odlučio je da za prva.rs otkrije nešto o liku koji tumači.

.

"On je jedan bivši niži oficir koji živi u patrijarhalnom braku i koji svakodnevno proživljava spletke svoje žene i dece. Jedina sličnost između njega i mene privatno je što sam ja doslovno zaljubljen u svoju ćerku", otkriva Feđa.

Poruka serije?

"Svaki gledatelj će se složiti da je život veliko čudo i da je satkan i od lepih i ružnih stvari. Ova serija odražava život svakog običnog Srbina".

Šta je vaše najveće čudo?

"Rođenje moje dece. Ja sam previše rano uplovio u bračne vode, u 25. godini, što se kasnije, kada sam se razveo, i pokazalo greškom. Moj profesor glume mi je tada rekao da sam pogrešio, jer glumci se ne žene tako rano. Mada, ja smatram da to nema veze sa profesijom. Svako treba ući u brak onda kada se smatra spremnim".

Glumili ste u kultnim serijama "Srećni ljudi“, "Porodično blago“, "Bolji život“. Ima li sličnosti sa ovim serijama? Koji su to problemi koji su nas mučili 90-ih, a koje današnjicu?

"To su sve isti problemi čoveka. Svi su oni dobro opisani i onda i sada, samo je razlika u tome ko je veštije to napisao. Siguran sam da će publika zavoleti ovu seriju, pogotovo što je u kvalitetu, kompleksim likovima i kreiranju intriga, otišla dalje od svih ostalih".

Ljilja Dragutinović u skroz drugačijem izdanju: Žena ne trpi više kao nekada - moja nova uloga šalje ovu poruku!

Kada ne bira način kako do cilja, Jelena Gavrilović ume da bude hladnokrvna, a sve to u novoj hit seriji!

Pratite nas i na Viberu!