Marija, Jovana i Deki od danas u "Letnjih 150 minuta"

Od ponedeljka, 10. jula očekuje nas pravo osveženje u jednoj od omiljenih emisija gledalaca - „150 minuta“. Radnim danima od 13 časova sa vama će biti voditelji Marija Radmanović, Jovana Vukojević i Dejan Pantelić.

.

U ovim toplim letnjim danima, ekipa 150 minuta potrudiće se da nam donese najzanimljivije informacije i priče iz svih gradova i sela Srbije iz kojih će reporteri dočarati i prikazati skrivenu lepotu ovih mesta. Videćemo koje su najaktuelnije zabavne, sportske i kulturne manifestacije u ovom periodu, šta se dešava na planinama i koja mesta u Srbiji su našim građanima omiljena za odmor. 150 minuta ovog leta pomoći će vam da izaberete destinaciju za letovanje bilo da je u pitanju more, planina, banja ili nešto drugo...Ekipa će detaljno ispitati za vas cene, smeštaj i sve ostalo što bi moglo da vas zanima pred polazak na put.

.

Letnjih 150 minuta doneće nam novine i u samom studiju. Glavnoj urednici i voditeljki „150 minuta“ Jovani Vukojević pridružiće se Marija Radmanović i Dejan Pantelić. Uvek pozitivni i nasmejani, ova sjajna trojka će nas svakodnevno od 13 časova voditi kroz najlepše predele Srbije, različite teme i u studio Prve dovoditi najzanimljive sagovornike.

.

Posle izvesnog vremena, ponovo ćemo ispred kamera gledati Mariju Radmanović: "Jedva čekam da uđem u studio sa dragim kolegama. Od ponedeljka, 10. jula ću biti zajedno za Jovanom, a potom će se priključiti i Deki Pantelić. Naravno, i Maja Nikolić nakon zasluženog odmora. Deki i ja smo se tokom ovih dana priprema, već intergrisali u uigranu ekipu i nadamo se da ćemo opravdati simpatije publike koje je emisija stekla u poslednjih godinu i po dana. Mnogo sam se uželela kamera. Kod mene nikad zlatna sredina ali eto, konačno vreme je došlo i za to. Vodila sam ili kasni večernji šou ili jutarnji program, a sada prava sredina, idealno vreme, između“, kaže kroz osmeh Marija i dodaje: „Voditi uživo program je uvek najveći izazov za voditelje naročito kada je reč o ovom formatu koji pokriva najrazičitije teme i obiluje informacijama iz svih sfera, od društvenih, zabavnih, političkih, informativnih,...150 minuta već ima svoju publiku koja veoma voli ovu emisiju i odana joj je tako da se nadam da ćemo zajedno uživati u ovim letnjim danima“.

Deki Pantelić raduje se povratku programu koji se emituje uživo „Radujem se povratku pred kamere i velikom profesionalizmu ekipe, uopšte ne doživljavam sebe kao novajliju, imam utisak da radimo zajedno ceo život jer su tu moje kolege sa kojima sam već radio na prethodnim televizijama. Drago mi je da je iza kamera kvalitet koji je nama voditeljima bitan, tu je fanstastičan skup ljudi. I ovo je samo početak onoga što će redakcija zabavnog programa realizovati za kratko vreme“.

Glavna urednica i voditeljka 150 minuta, Jovana Vukojević, već uveliko nam sa svojim timom donosi najrazličitije, korisne informacije: „Volim da kažem da je ova emisija moje drugo dete. Radujem se što nam se Marija i Dejan pridružuju jer će Maji i meni prijati nova i drugačija energija. Ja sam tu od samog starta i mesto glavne urednice sada me samo još dodatno stimuliše ali i donosi još veću odgovornost. Ovoga leta više nego ikad ući ćemo, kako se žargonski kaže, u glave naših gledalaca, još više ćemo se zbližiti sa njima, pomoći im nekim praktičnim savetima i što je najvažnije pokušaćemo da se što više smejemo“.

Voditeljka Maja Nikolić odlazi na zasluženi odmor i uskoro će se pridružiti kolegama u studiju.