Mržnja među njima počela je odavno i nikad neće prestati: Zašto su zaratile Anđelina Džoli i Šarliz Teron?

Konačno je otkriveno zašto ratuju holivudske glumice Anđelina Džoli i Šarliz Teron.

.

Prema saznanjima sajta "Radar Online", njihovo "nemirisanje" kulminiralo je zbog uloge u filmu "Frankenštajnova nevesta", a isti izvor citira neimenovanog sagovornika upućenog u odnose dve prelepe glumice: "Mržnja između njih nikada neće nestati".
O čemu je reč?
Navodno, Anđelina (42), koja je favorit za glavnu ulogu u rimejku filma, odugovlači da potpiše ugovor sa "Univerzalom", a sve to da bi naudila godinu dana mlađoj Šarliz, koja čeka da vidi da li će se Anđelina smilovati.
Dok se ne bude znalo da li će Anđelina prihvatiti ulogu, Šarliz odbija druge ponude, uključujući i novu rolu u filmu "Pobesneli Maks".

"Anđelina još nije potpisala ugovor koji je na stolu. Mogla bi da zaradi 20 miliona dolara na toj ulozi. Ali, kao da uživa u tome da muči Šarliz, koja baš želi ulogu", tvrdi neimenovani sagovornik sajta "Radar Online".

Najnovija vest je da je u igru za ulogu "uskočila" i Kristin Stjuart.

Dve glumice, koje su često igrale uloge moćnih žena na velikom ekranu, odavno su na ratnoj nozi. Jaz između njih se pojačava kad god bi obe bile u planovima producenata za neki film, kao na primer kada je Šarliz bila razmatrana za ulogu u rimejku "Ubistvo u Orijent ekspresu", a ta uloga je bila ponuđena i Anđelini.

Pratite nas i na Viberu!

"Mržnja između njih dve je počela odavno i, čini mi se, nikada neće prestati. Ima reditelja koji bi veoma voleli da ih suprostave na filmu, ali pitanje je kako bi izgledalo takvo snimanje", dodaje isti neimenovani sagovornik.

Izvor: Mondo