Anđelka: „Moj supertalenat je lako šopingovanje za sebe i za druge!“

Neodoljiv šarm, širok osmeh i uvek pozitivno raspoloženje zaštitni su znak glumice Anđelke Prpić koju gledate u žiriju šou programa „Super ljudi“ i u seriji „Andrija i Anđelka“ na Prvoj. Koji je njen supertalenat i zašto je njeno dete kao iz TV prodaje?

.

Još kao devojčica volela je da čita dramske tekstove, a recitiovanjem se bavila od osnovne škole. Zanimljivo je da je u iščekivanju prijenog ispita na glumi upisala Učiteljski fakultet. Ali, kada je upisala glumu, odustala je od ideje da bude učiteljica.

U intervjuu koji je dala za hrvatski „Večernji“, Anđelka je otkrila interesantne podatke o sebi. Izdvojili smo najzanimljivije delove intevjua.

– Učešće u šou programu „Super ljudi” je novo, sjajno iskustvo. Glumcu su, zapravo, sve uloge novost. Najteže mi padaju one u kojima sam ja uistinu ja, u kojima nema scenarija, kostima. Tada imam milion pitanja i dilema: ko sam, da li ću takva kakva jesam biti ikome zanimljiva... Na kraju je, čini mi se, sve ispalo lepo i zabavno.
Na pitanje da li ona ima neki supertalenat, zaključila je da ga ima i da ga muškarci, za razliku od žena, neće razumeti.

– Lako i neumorno mogu da šopingujem i za sebe i za druge. To je moj talent, kaže majka četvorogodišnjeg Jakše o kojem govori u superlativima.

Ogledalce ogledalce moje, reci na svetu najstrasniji ko je?!? #prdavacimajka #srecnodete #mirnamajka

Објава коју дели Andjelka Prpic (@andjelkap) дана

.

– Jakša je dete kao iz TV prodaje: znate ono kad uzmete telefon, nazovete i naručite nešto po svojoj meri. Možda smo imali više sreće nego pameti. Volela bih da negujem i održavam tu njegovu radost prema životu, kaže Anđelka koja sebe opisuje kao popustljivu majku.

Pratite nas i na Viberu!

– Nadam se da moj suprug neće videti ovo jer pred njim to ne bih priznala. Jednostavno se zaljubiš u svoje dete, i to je to. Trudim se da ne odustajem od nekih principa. Ipak, višak ljubavi nikome nije naškodio.

Izvor: Večernji.hr