Najuspešniji olimpijac na svetu obožava jednog srpskog sportistu

Najuspešnji olimpijac na svetu Majkl Felps, osvajač čak 14 olimpijskih medalja, oktrio je da mu je jedan naš sportista veliki idol.

.

"Vraćao sam se sa jednog intervjua i on je prošao pored mene. Rekao sam sebi "Hej, to je Đoković". Obično se u takvim situacijama samo nasmešite jedan drugom, ali u trenutku sam rešio da mu se javim... Rekao sam mu „hoću fotku'", rekao je slavni Amerikanac uz osmeh.

Prema sopstvenom priznanju, Felps je veliki ljubitelj tenisa.

.

"Na kraju smo zastali i malo pričali o kalendaru takmičenja, njegovom i mom rasporedu... Slikali smo se, poželeli smo jedan drugom sreću i produžili kuda smo krenuli. Osećam divljenje prema nekoliko sportista, a Novak je jedan od njih", dodao je.

Upitan za utiske iz susreta koji mu je ulepšao dan, legendarni plivač nazvao je Novaka sasvim prizemnom osobom i otkrio da je sa njim veoma lako razgovarati.

"Za mene je sve to bilo veoma lepo. Gledao sam mnogo njegovih mečeva na TV i bilo je tu zaista epskih borbi. On je definitivno veoma talentovan sportista i neko sa kim je bilo jako zabavno pričati", podvukao je slavni Amerikanac.

Izvor: 24sata