Još jedna srpska pevačica u drugom stanju!

Seka Aleksić, Slavica Ćukteraš, Nikolija... Ovom društvu budućih mama pridružila se još jedna pevačica. I sama je tek skoro saznala da čeka bebu te ju je začudilo da je vest već stigla do medija...

.

Jedna od najtraženijih zvezdi „Granda“ nedavno je saznala da će za osam meseci postati mama, a srećnu vest odmah je podelila s verenikom Miljanom, s kojim je u dugogodišnjoj vezi. Njih dvoje su neizmerno srećni jer će im se ispuniti velika želja, a saznanje da će postati roditelji ubrzalo je njihove planove za venčanje, prenosi Kurir.

"Ju, kako ste saznali? Ko vam je rekao? Pa i ja sam tek pre nekoliko dana saznala da me je Bog blagoslovio" - kroz osmeh nam je rekla trudnica, a onda je s nama podelila sreću i zadovoljstvo zbog drugog stanja.

.

"Od mene i Miljana nema srećnijih ljudi. Za mene je ovo dar od Boga, koji je došao u pravom trenutku. Šta drugo da kažem nego da sam presrećna. Pored sebe imam čoveka kog volim i kome ću podariti krunu naše ljubavi. Verujte da tek sada, kad znam da u meni raste jedno biće, vidim koliko je sve drugo nebitno. Za ovu bebu želim da živim i da se borim", ponosno priča Jelena.

.

Ona kaže da drugo stanje odlično podnosi, ali će ipak uskoro otići na trudničko bolovanje.

"Imam još nekoliko nastupa da odradim, pa idem na bolovanje. Dete mi je najvažnije. Želim da uživam u trudnoći i da se posvetim tom malenom biću koje raste u meni", završava Jelena.

Izvor: kurir