10 NAJKRAĆIH holivudskih BRAKOVA o kojima se i danas priča - jedan je trajao samo 24 sata!

Postoji uvreženo mišljenje da brakovi u holivudskoj fabrici snova ne mogu dugo da opstanu. Ovi parovi potvrđuju tu pretpostavku.

Britni Spirs, foto: Photo by Marc Piasecki/Getty Images for BCU
Britni Spirs, foto: Photo by Marc Piasecki/Getty Images for BCU
.

1. Za Za Gabor i Felipe de Alba - Brak je trajao 24 SATA

Za Za Gabor udala se za grofa Felipea de Albu 14. aprila 1983. godine, a razvela se od njega svega 24 sata kasnije. Tačnije, brak je poništen jer je glumica otkrila da je još uvek udata za svog sedmog supruga – advojaka Majkla O'Haru.

2. Britni Spirs i Džejson Aleksander - Brak je trajao 55 SATI

Pop-zvezda udala se za svog prijatelja iz detinjstva na iznenadnoj svadbenoj ceremoniji koja se dogodila u januaru 2004. godine u Las Vegasu. Pedeset i pet sati kasnije brak je poništen jer je par priznao da su se venčali "iz šale". Tom prilikom, Britni je navodno zaprosila Džejsona.

3. Karmen Elektra i Denis Rodman - Brak je trajao 9 DANA

Brak između američke glumice i NBA košarkaša poništen je nakon nešto više od nedelju dana 1998. godinie. Agent Denisa Rodmana otkrio je medijima da je košarkaš bio pod uticajem alkohola i droga kad se upustio u tu avanturu.

4. Šer i Greg Alman - Brak je (zamalo) trajao 9 DANA

Nedelju dana nakon što se razvela od Sonija Bona, Šer je uplovila u novu bračnu luku s muzičarem Gregom Almanom u Las Vegasu. On ju je odmah nakon toga napustio kako bi uživao u svim slastima Las Vegasa. Šer je zatražila razvod devet dana nakon izgovaranja sudbonosnog da. Međutim, par se u međuvremenu pomirio, Šer je rodila njihovo zajedničko dete , a zajedno su snimili i album. Rastali su se "tek" četiri godine kasnije.

5. Sanšaj Ttt i Khris Katan - Brak je trajao 8 NEDELJA

Manekenka i komičar venčali su se u junu 2008. godine u Kaliforniji. Iako su tvrdili da su ludo zaljubljeni, Kris je ipak zatražio od Sanšajn da potpiše predbračni ugovor. Nepomirljive razlike bile su uzrok naprasnog prekida dva meseca kasnije.

Kim Kardašijan, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
Kim Kardašijan, foto: Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

6. Kim Kardašijan i Kris Hemfris - Brak je trajao 72 DANA

Rijaliti zvezda i košarkaš izrekli su sudbonosno da pred televizijskim kamerama, a venčanje je koštalo neverovatnih 10 miliona dolara. Uprkos tome, zatražili su razvod nakon 72 dana. Kim je otkrila medijima da su ih delile nepomirljive razlike, ali mnogi su verovali da je brak bio samo dobar marketinški trik.

7. Lajza Meri Prisli i Nikolas Kejdž - Brak je trajao 3 MESECA

Žalosna sam, ali nije ni trebalo da se venčamo, izrekla je slavna Elvisova kćerka u službenom saopštenju kada je 2002. godine zatražila razvod od Nikolasa kejdža. Rastali su se svega tri meseca nakon venčanja. Zanimljivo je pomenuti da je Lajza bila udata i za Majkla Džeksona, a taj brak je trajao 20 meseci.

8. Pamela Anderson i Kid Rok - Brak je trajao 3 MESECA I 29 DANA

Ako ne računamo sveži razvod od producenta Džona Pitersa nakon samo 12 dana braka, za koji se spekuliše da nije bio "legalan", Pamelin Brak sa Kid Rokom, jedan je od najkraćih u Holivudu. Naime, ona i Kid su se venčali na jahti u julu 2006. godine, a ona je zatražila razvod u novembru iste godine. Nisu želeli da otkrivaju razloge razvoda, a navodno nisu komunicirali od kada su se rastali.

9. Dženifer Lopez i Kris Džad - Brak je trajao 4 MESECA.

Američka pevačica i glumica udala se za svog plesnog koreografa u septembru 2001. godine, a u januarusu potpisali papire za razvod. Džej Lo je navodno nakon razvoda morala da isplati svom bivšem 15 miliona dolara.

10. Amelia Vorner i Kolin Farel - Brak je trajao 4 MESECA.

Glumica je imala svega 19 godina kada je pristala da se uda za farela. Irski zavodnik je istetovirao ime svoje ljubavi na domali prst kao trajno sećanje. Rastali su se četiri meseci kasnije.

Izvor: Zadovoljna