Andreana je na svom instagramu objavila zajedničku fotografiju nje sa majkom i Čengom, uputivši moćnu poruku:

-Zajednički dolazak je početak. Ostati zajedno je progres. Raditi zajedno je uspeh – napisala je Čekićeva citirajući čuvenog američkog industrijalca i osnivača poznate autoindustrije Henrija Forda.

Pobednik serijala „Nikad nije kasno“ odlučio je da obraduje publiku novom pesmom zanimljivog naziva „Mora biti da je ovo ljubav“, pa je tim povodom ovih dana organizovao promociju u jednom prestoničkom restoranu gde su se okupili mnogobrojni prijatelji i pripadnici sedme sile.

Čenga je na promociju stigao ruku pod ruku sa devojkom Sonjom Pralicom, majkom Andreane Čekić i tom prilikom otkrio koliko mu se život promenio nakon pobede u popularnom muzičkom šou.

Emisija „Nikad nije kasno“ je donela veliki preokret u mojoj karijeri. To je emisija koja me je na još bolji način predstavila, ali mislim da je ovo samo početak. Sami vidite dokle smo do sada dogurali, potpuno je promenila moj muzički život – rekao je roker.

Amer je istakao i da mu je Sonja bila najveća podrška, a kako se u poslednje vreme mnogo pričalo i pisalo o njihovom ljubavnom životu, novinare Granda je zanimalo kako su se među njima rodile emocije i da li je za to najviše zaslužna Andreana.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim.

Andreaninu objavu možete pogledati OVDE!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.