Tetoviranjem se bavi već devet godina, ima devojku i u slobodno vreme se bavi fudbalom. Posle razvoda roditelja, počeo je da živi sa ocem. Kuva već deceniju, a počeo je tako što je ljubav prema kuvanju nasledio od babe, koja je bila vrsna kuvarica.
Nemanja tvrdi da ume da prihvati kritiku, ali u većini slučajeva ipak radi po svom.
Najviše voli da sprema jela iz molekularne kuhinje. Voli intenzivne boje i za sebe kaže da je timski igrač. Kreativan je, snalažljv i ume da radi pod pritiskom. Mana je što uvek radi po svom, impulsivan je i ponekad ne zna da prećuti.
Nakon razvoda roditelja, preuzeo je brigu o mlađoj sestri i to smatra najtežim životnim periodom.
Nagradu bi uložio u otvaranje restorana ili u kuhinju sa dostavom.
Top 5 jela koje najbolje kuva:
1. Kari čorba sa lososom, povrćem i kokosovim mlekom
2. Piletina na libanski način
3. Tartar biftek
4. Crni rižoto sa gamborima
5. Suši
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.