Tetoviranjem se bavi već devet godina, ima devojku i u slobodno vreme se bavi fudbalom. Posle razvoda roditelja, počeo je da živi sa ocem. Kuva već deceniju, a počeo je tako što je ljubav prema kuvanju nasledio od babe, koja je bila vrsna kuvarica.

Nemanja tvrdi da ume da prihvati kritiku, ali u većini slučajeva ipak radi po svom.

Najviše voli da sprema jela iz molekularne kuhinje. Voli intenzivne boje i za sebe kaže da je timski igrač. Kreativan je, snalažljv i ume da radi pod pritiskom. Mana je što uvek radi po svom, impulsivan je i ponekad ne zna da prećuti.

Nakon razvoda roditelja, preuzeo je brigu o mlađoj sestri i to smatra najtežim životnim periodom.

Nagradu bi uložio u otvaranje restorana ili u kuhinju sa dostavom.

Top 5 jela koje najbolje kuva:

1. Kari čorba sa lososom, povrćem i kokosovim mlekom

2. Piletina na libanski način

3. Tartar biftek

4. Crni rižoto sa gamborima

5. Suši

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.