Odrastao je u velikom siromaštvu i taj period ga asocira najviše na spremanje i ishranu krompirom.

Iako je postao inženjer, kuvanje mu je velika pasija. Ima svoju Instagram stranicu gde deli recepte i savete o kuvanju. Tokom pandemije korona virusa, često je pravio domaći kvasac.

Timski je igrač, ali zna da je nekada bolje ipak raditi sam. Kod ljudi ne trpi bezosećajnost, a preseljenje u Beograd mu je teško palo.

Vrlo je ambiciozan, uporan i stalno željan novih saznanja. Perfekcionista je i uvek voli da “ide do kraja”. Sklon je žrtvovanju privatnog života zarad poslovnih uspeha.

San mu je da jednoga dana otvori svoj restoran.

Top 5 jela koje najbolje kuva:

1. Sve vrste testa, libanske đevreke sa susamom

2. Pulled pork – drpano prase

3. Baozi

4. Tartiflette

5. Salata sa rukolom, cveklom i kozjim sirom u balsamiko sosu sa medom i senfom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.