Luna se retko eksponira u javnosti i iznosti detalje iz njihove privatnosti, a ekipa "Blica" ju je zatekla na snimanju jedne emisije, a tom prilikom otkrila je kakva je kao majka i da li je stroga:

- Jesam. Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja - rekla je ona.

Kako je nedavno bio Dan zaljubljenih, Đoganijeva je otkrila kako je praznik provela sa svojim suprugom.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - odgovorila je Luna.

Đoganijeva je istakla da za nju više nema odmora, već da je u potpunosti posvećena devojčicama i gleda kako njima da ugodi.

- Ma kakvi. Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo... - zaključila je Luna Đogani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.