Vensan Kasel je nakon razvoda od bivše supuge Tine Kunaki uplovio u vezu sa 30 godina mlađom manekenkom Narom Baptistom.

Negativni komentari zbog velike razlike u godinama ga ne zanimaju, a sada su ponovo došli u centar pažnje zbog oskudnog stajlinga. Naime, njih dvoje su prisustvovali karnevalu u Rio de Žaneiru i za tu priliku odabrali vrlo smele kostime.

Glumac se pojavio bez majice, i u širokim crnim pantalonama, a preko tela je imao srebrne kaiševe. Sličnu kombinaciju uklopila je i Nara, koja je nosila crni donji veš, preko koga su se nizali srebrni lančići.

Foto: Profimedia

Kako je reč o 57-godišnjem glumcu, mnogi su smatrali da ovakvo izdanje nije prikladno čak ni na karnevalu, pa su počeli da kruže komentari o njegovoj "krizi srednjih godina".

"Kriza srednjih godina, kolorizovano", "Ovaj je već zašao u krizu poznih godina", "I dalje mi nije jasno kako je osvojio najljepšu ženu sveta", samo su neki od komentara.

Iza sebe ima dva razvoda

Ljubavni život francuskog glumca odavno je tema medija, pogotovo kada je pre skoro godinu dana odlučio da stavi tačku na brak sa Tinom Kunaki koja je, takođe, bila mlađa od njega oko tri decenije.

Oni su se venčali dve godine nakon što su se upoznali, tačnije 2018., a već naredne dobili naslednicu.

Kasel ima i stariju ćerku Devu iz prvog braka sa Monikom Beluči, a ona je ostala sa majkom nakon njihovog razvoda posle 14 godina braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.