Glumica Nina Mrđa se u seriji pojavila u trećoj sezoni kao nova Strahinjina ljubav - Lenka, iako je u međuvremenu, tokom novih zapleta i raspleta, usledio raskid.

Međutim, otkako se u seriju vratio lik Nade Galić, koju tumači slavna Milica Tomašević, Strahinja je opet pokazao zainteresovanost za Lenku, ne bi li Nadu napravio ljubomornom.

Iako se do sada pojavljivala u serijama "Sinđelići", "Ravna gora" i "Urgentni centar", Nina je veliku popularnost stekla upravo zahvaljujući ulozi Lenke u "Igri sudbine", a a malo ko zna da je mlada glumica uspešna u tekvondu. Zahvaljujući crnom pojasu, Nina je višestruka prvakinja Srbije, a u slobodno vreme se bavi i vazdušnim akrobacijama.

Iako joj je samo 25 godina, Nina je nakon završetka Fakulteta savremenih umetnost, zaigrala u holivudskom filmu "The Novembar Man" i tako rame uz rame stala sa zvezdom Pirsom Brosnanom.

Da li će se Lenka i Strahinja izboriti za svoju ljubav ili će Nadin povratak uzdrmati njihove živote, ostaje nam da vidimo u predstojećim epizodama ove najgledanije domaće serije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.