Publika je od samog početka zavolela seriju “Igra sudbine” koja iz dana u dan ima sve veći broj fanova. Takođe, Prva televizija bila je I tokom jučerašnjeg dana najgledanija televizija u Srbiji u udarnom terminu gledanosti u datoj ciljnoj grupi.

foto: Prva TV

Osim Igre sudbine, na listi dvadeset najgledanijih programskih sadržaja našle su se I emisije “Exkluziv”, Vesti Prve u 18h, serije “Na granici” i “Urgentni centar” kao I filmski program.

Medijska grupa Kopernikus Corporation ponovo je bila najgledanija na nivou celog dana među publikom do 50 godina prema datim rezultatima merenja.

foto: Prva TV

Hvala vam na ukazanom poverenju, nastavite da pratite naš program. Ne propustite novu domaću, humorističku seriju “Tate” koja je na programu Prve televizije od ponedeljka, 27. januara u 20 časova. Zanimljiva priča o četvorici očeva I njihovim dogodovštinama, nasmejaće vas do suza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.