Programski sadržaj Prve u vrhu gledanosti

Prva televizija nastavlja da niže rekordne rejtinge gledanosti. Na listi 20 najgledanijih programskih sadržaja tokom jučerašnjeg dana, prve četiri pozicije pripale su Prvoj koja je sa ostvarenih 17 odsto udela bila najgledanija televizija u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti. Na prvom mestu našla se serija “Igra sudbine”, potom “Tate”, “Urgentni centar” I “Slatke muke”.

Grafikon 1, foto: Prva TV
Grafikon 1, foto: Prva TV
.

Ubedljivu prednost u odnosu na konkurenciju, Prva je ostvarila u udarnom terminu gledanosti od 20 časova do ponoći sa 23 odsto ostvarenog udela.

Grafikon 2, foto: Prva TV
Grafikon 2, foto: Prva TV
.

Domaće hit serije pratilo je preko 1.8 miliona ljudi, a u vreme emitovanja “Igre sudbine”, Prva televizija je daleko iza sebe ostavila konkurentske kuće.

Grafikon 3, foto: Prva TV
Grafikon 3, foto: Prva TV
.

Na listi 20 najgledanijih programskih sadržaja, takođe su se našle emisije “Exkluziv”, “Exploziv”, “Vesti u 18h”, “Praktična žena” kao I filmski program naše kuće.

Prema zvaničnim rezultatima merenja i istraživanja agencije Nielse, Kopernikus je najgledanija medijska grupa na nivou celog dana sa 24 odsto ostvarenog udela u gledanosti u ciljnoj grupi.

.

Hvala na ukazanom poverenju. Ostanite uz program Prve televizije.