Saopštenja

Eksplozivne priče ponovo među najzapaženijim: Jasna Jovanović i Ana Dragojlović dobitnice prestižnih nagrada Press Vitez

Ekipa emisije „Exploziv“ nastavlja da niže nagrade. Na jubilarnoj, desetoj dodeli TV Festivala Press vitez koja je održana danas u Zrenjaninu nagrađene su dve novinarke Prve televzije – Jasna Jovanović i Ana Dragojlović.
29.12.2015. - 15:26h
Ana i Jasna na dodeli nagrada
Ana i Jasna na dodeli nagrada

U kategoriji – dokumentarni program, Jasna je dobila zlatnu medalju za prilog „Seoske žene“, a Ana srebrnu za dve priče „Usamljenost“ i „Sto mu gromova“. U oštroj konkurenciji festivala koji je brojao preko 200 učesnika, eksplozivne priče su među najzapaženijim. „Nagrade nam znače koliko i ljudi o kojima smo pričale i sa kojima smo snimale. Svakako nam je čast i zadovoljstvo što smo među dobitnicima i ovo je još jedan podstrek da nastavimo da kreiramo priče koje intrigiraju javnost“, rekle su dobitnice, Jasna i Ana.

Jasna Jovanović
Jasna Jovanović
Ana Dragojlović
Ana DragojlovićJoš jedna nagrada pripala je timu Antena Grupe - novinarki “Bulevara B92” Bojana Bojović koja je dobila priznanje “Press Vitez – Miroslav Pušić” na ime socijalno odgovorne teme za prilog “Stanislava, osam godina kasnije”.

Za deset godina postojanja, festivalom Press vitez je prodefilovalo oko 2000 medijskih radnika iz celog sveta, čije je radove ocenjivao veliki žiri, koji broji petnaest profesionalaca, koji se iz godine u godine menjaju.