Saopštenja

“Podeli ljubav” - humanitarna akcija televizije Prva

U sklopu humanitarne akcije Prve srpske televizije “Podeli ljubav”,u periodu od 26.10. do 17.11.2013, u SHOPPING CENTRU UŠĆE I IMMO OUTLET CENTRU biće postavljene kutije u koje posetioci mogu ostaviti garderobu, obuću i igračke koje više ne koriste, a koje će usrećiti one koji to sebi ne mogu da priušte.
28.10.2013. - 10:13h

U okviru ove akcije, tokom oktobra zaposleni  u televiziji  Prva  prikupili su pomoć porodicama čije su teške sudbine ispričale kolege iz „Exploziva", a odnose se prvenstveno na one koje žive u nehumanim uslovima i na bolesnu decu. Zaposleni prve prikupljali su garderobu i igračke za decu uzrasta 0-17 godina kao i za njihove roditelje.Prva srpska televizija pokrenula je u junu humanitarnu akciju pod sloganom "Podeli ljubav" koja ima za cilj da skrene pažnju javnosti i u sinergiji sa svim ljudima dobre volje pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Sada, Prva srpska televizija ovu humanu ideju želi da podeli sa svim ljudima dobre volje. U saradnji sa SHOPPING CENTROM UŠĆE I IMMO OUTLET CENTROM , televizija Prva  pokušaće da prikupi što više garderobe, obuće i igračaka za one kojima je to neophodno.

Prikupljene stvari, biće donirane Crvenom krstu koji će se postarati o daljoj distribuciji prikupljenih stvari.

Kutije su u UŠĆU postavljene na  drugom spratu, u delu u kom su restorani, a u IMMO OUTLET CENTRU na samom ulazu u centar.