Saopštenja

Uspešan start nove sezone!

Tokom avgusta i od prvog dana nove sezone program Prve srpske televizije apsolutni je izbor gledalaca, pokazuju rezultati merenja gledanosti agencije AGB Nielsen.
03.09.2013. - 16:33h

Tako je u ponedeljak, 02. septembra Prva dominirala po gledanosti u svim grupama. Ubedljiva prednost ogledala se tokom celog dana sa ostvarenih 22,4 odsto udela u gledanosti (SHR) dok su se iza našle Pink TV sa 14.4 i RTS sa 13.4 odsto u ciljnoj grupi 18-49. 

Ova prednost naročito se ogledala u udarnom terminu 20 do 23 sata u kojem gledaoci već godinama poverenje poklanjaju programu Prve koja je juče u tom periodu ostvarila 28.7 odsto udela u gledanosti, a Pink 15.1 i RTS 13.6 odsto.

Na listi 10 najgledanijih emisija svih nacionalnih televizija tokom jučerašnjeg dana, čak sedam se emitovalo na Prvoj. 

Prvu poziciju, već tradicionalno, zauzela je serija "Kako vreme prolazi", a odmah je prate serije "Šešir profesora Koste Vujića", "Odbačena"  kao i film "Gospodin i gospođa Smit". Među najgledanijim emisijama našle su se i Exkluziv, Noćni žurnal, Exploziv i serija "Plač violine".  

I tokom avgusta, Prva je imala puno poverenje gledalaca pozicionirajući se tako na prvo mesto po gledanosti sa 17.9 odsto udela tokom celog dana i 20.9 odsto u udarnom terminu.

Prva večeras u 21h startuje sa čuvenim humorističkim programom "Nadrealna televizija", a odmah nakon toga u 22 sledi i  popularna emsija "Moja velika svadba".

Zahvaljujemo se gledaocima na ukazanom poverenju. Ostanite uz Prvu, mi za vas stvaramo kvalitet.