Saopštenja

Prvi glas Srbije - najgledaniji šou!

Muzički spektakl Prvi glas Srbije i ove godine dokazao je svoju superiornost u domenu šou programa.Superfinale druge sezone muzičkog šoua, u kojem je pobeda pripala Mirni Radulović, sinoć je bila najgledanija emisija u Srbiji u ciljnoj grupi od 18 do 49 godina starosti. Prema podacima agencije AGB Nilsen, Prvi glas Srbije imao je 38,30 odsto udela gledanosti u toj ciljnoj grupi, što znači da je spektakularni završnicu šoua pratilo je preko 2 miliona gledalaca.
21.01.2013. - 16:55h

 

Ceo prenos je u proseku pratio svaki treći gledalac u Srbiji , a samu zavrsnicu proglasenja pobednika svaki drugi gledalac, čime je Prvi glas ostvario čak 48 odsto udela gledanosti u svim ciljnim grupama.

Još bolji rezultat superfinale PGS-a imalo je u ciljnoj grupi do 50 godina starosti, sa ostvarenim rejtingom od 14.7% i učešćem u gledanosti od 38.3% ,  Rekordno učešće u gledanosti od čak 52% Prvi glas Srbije zabeležio je među publikom od 10 do 24 godina starosti.  

 

Istog dana Prva televizija bila je nagledanija u udarnom terminu od 20 do 23 časa u toj ciljnoj grupi, sa ostvarenih 29,6 odsto udela u gledanosti, ispred RTS-a i Pinka koji je ostvario učinak od 14,70 odsto.

Hvala vam na poverenju!