Saopštenja

Press konferencija povodom emitovanja serije "Budva na pjenu od mora"

Povodom početka emitovanja nove serije “Budva na pjenu od mora” na Prvoj srpskoj televiziji, u beogradskom restoranu “Frida” održana je konferencija za novinare.
12.01.2012. - 11:57h

Prisutni su bili scenarista Stevan Koprivica, reditelj Milan Karadžić, producent i nosilac glavne uloge Mima Karadžić, kao i njegove kolege Ljiljana Blagojević, Milorad Mandić Manda, Marko Nikolić i Aleksandra Janković. PR Prve televizije Slađana Paunović izrazila je veliko zadovoljstvo što serija počinje da se daje upravo na Prvoj koja je u prethodnom periodu imala nekoliko veoma uspešnih domaćih serijskih programa koji čekaju nastavke (Žene sa Dedinja i Pevaj, brate), kao i da je nova serija veoma kvalitetna, te da se očekuje velika gledanost.
Glumac Mima Karadžić tumači lik bogataša Sava Bačića, koji ima sve i ponaša se kao da sve može.
-Uradili smo veliki posao, svi smo se dosta trudili, a još veći posao uradićemo 1. aprila kada počinjemo da snimamo nastavak. U seriji se prepliću razne generacije, dosta starijih i iskusnijih glumaca, ali tu su i njihove mlade kolege sa Cetinjske akademije. Bilo je jako teško u ovoj krizi početi sa snimanjem, biće lakše u nastavku, koji će obuhvatiti i širu oblast Crne Gore - rekao je Mima.
Ljiljana Blagojević u seriji tumači lik Savove supruge Nađe.
-Serija je jedinstvena, vrlo potrebna ovom vremenu, i verujem da će svedočiti o njemu i za deset godina - istakla je Ljilja.
Srž serije je sukob između bogatih i siromašnih, koji će ljubav pokušati da oplemeni. Serija takođe oslikava život i način življenja u Crnoj Gori i u zemljama u okruženju.
"Budva na pjenu od mora" prikazivaće se subotom u 21 čas na Prvoj srpskoj televiziji, a prva epizoda je na programu 14.januara.