Saopštenja

Prva srpska televizija i Državna lutrija Srbije potpisale ugovor o saradnji

LOTO od 3. juna na PRVOJ

Državna lutrija Srbije i Prva srpska televizija, postigle su dogovor o strateškom partnerstvu i emitovanju javnog izvlačenja igre na sreću LOTO na ovoj televiziji. Ugovor su potpisali Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije i Dejan Jocić, generalni direktor PRVE.
31.05.2011. - 13:08h
Naredno, 44. kolo, igre na sreću LOTO, na Prvoj srpskoj televiziji, zakazano je za petak, 3. jun sa početkom u 21:05 , i uživo će se odigrati u specijalnom izdanju emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem".
Igrači najpopularnije igre na sreću LOTO će od 7. juna, svakog utorka i petka od 20:05, moći da prate izvlačenje LOTO brojeva na Prvoj srpskoj televiziji.
Tijana Anđelić, generalni direktor Državne lutrije Srbije je o partnerstvu sa PRVOM rekla: „Dogovor o strateškom partnerstvu je postignut na obostrano zadovoljstvo. Sigurni smo da će naša saradnja biti uspešna i da ćemo zajedno sa PRVOM nastaviti da donosimo sreću svojim igračima. "

Dejan Jocić, direktor Prve srpske televizije je ovim povodom izjavio: "Ugovor sa Državnom lutrijom Srbije je od velikog značaja za našu televiziju jer predstavlja jasan pokazatelj da smo na putu daljeg jačanja vodeće pozicije na tržištu komercijalnih medija. Imajući u vidu ambiciozne planove Prve za nastupajuću sezonu, sigurno smo da će naša saradnja biti više nego uspešna. PRVA svoj tim osvežava najboljim profesionalnim kadrovima i vredno radi na pripremi viskokvalitetnog, modernog i raznovrsnog programskog sadržaja".

Igra LOTO će se emitovati u potpuno novoj scenografiji, a nova LOTO devojka je Aleksandra Obradović, jedna od najlepših srpskih voditeljki. Aleksandra je svoju karijeru započela upravo na Prvoj srpskoj televiziji, najpre kao novinar u informativnoj redakciji, a potom kao voditelj mnogobrojinih zabavnih emisija.