Serija

VIKENDOM U 19.00

Žene sa Dedinja

Glavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve!

Četiri dame iz visokog društva
Četiri dame iz visokog društvafoto: Promo Emotion

Čarna Malbaša je supruga pop-pevača Martina koji je postao slavan posle pobede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović je gnevna advokatica iz stare beogradske porodice, Valerija Savić iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit promiskuitetna vajarka.

Prva sezona

Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin, povodom useljenja u novu velelepnu kuću na Dedinju, u koju su se tek doselili iz Kragujevca. Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije. Ipak, tragični događaj na žurci povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, te će se iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva, do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti. Sa svim dešavanjima, upoznat je njihov zajednički psihoanalitičar dr Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica.

Druga sezona

U drugoj sezoni svaka žena će iz korena promeniti svoj život: Alisa i Klara će se više posvetiti svojim ćerkama i pokušaće da budu dobre i uzorne majka; Valerija će proći kroz mnogo bolnih trenutaka sa obzirom da je u procesu razvoda dok se Čarna posvećuje svojoj trudnoći i očekivanju prinove.

Treća sezona

Snimljena je i treća sezona, završva na način da kućna pomoćnica otima dete Martina Malbaša i Čarne te odlazi.

Uloge: Dragan Mićanović, Anđelka Prpić, Irena Mićijević, Maja Novelijć, Lena Bogdanović

Režija: Dušan Lazarević