RADNIM DANIMA U 11.25

Oproštajno pismo

Od ponedeljka, 13. novembra radnim danima u 11.25!

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Ova hit serija već je osvojila srca publike i u regionu zabeležila veliku gledanost! Vrhunska produkcija, poznati glumci i neobičan i neočekivan zaplet obećavaju napetu i uzbudljivu seriju!

Alanur (Nurgul Ješilčaj) i Zija (Selim Bajraktar) u mladosti su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo, ali kako se porodice nisu slagale, njih dvoje su se udaljili i svako je pošao svojim putem. Velika ljubav prekinuta je oproštajnim pismom. Sudbina je, međutim, namenila da se njih dvoje, mnogo godina kasnije, ponovo sretnu. Razlog susreta je ponovo ljubav, ali sada između Alanurine ćerke Asli i Zijinog sina Mehmeta.

Alanur radi kao nastavnica u školi koju pohađaju i Asli i Mehmet, pa je njihov susret i ljubav na prvi pogled bio sudbinski. Tu priča počinje da se odvija i saznajemo da je Jijin supruga zapravo pravi razlog rastanka Alanur i Zije.

.

Serija “Oproštajno pismo” premijeno je emitovana u februaru ove godine i odmah po početku emitovanja, stekla je milione fanova. U glavnim ulogama su Nurgul Ješilčaj koja se pred publikom proslavila ulogom sultanije Kosem iz "Sulejmana Veličanstvenog", serije koja je takođe emitovana na Prvoj televiziji!

Ovoga puta, njen partner u seriji "Oproštajno pismo" je Selim Barjaktar, koji se pred publikom proslavio ulogom u Netfliksovoj seriji "Uspon otomanske imperije".

Zato, od ponedeljka 13. novembra u 11.25, posle "Jutra" ostanite uz Prvu televiziju, jer nova, sjajna telenovela će zaokupiti vašu pažnju!