Život priča - Anđelina je uprkos cerebralnoj paralizi uspela da postane ostvarena, srećna žena i majka

Andjelina Trifić iz Trstenika je bila od prvog minuta svog rođenja primorana da se bori za sve ono što se nama podrazumeva da nam u životu pripada: da hoda, da govori , da se školuje, da bude roditelj.

17.04.2019. - 09:30h

Od posledica teškog porođaja je dobila cerebralnu paralizu, u najranijem detinjstvu, ostala bez oba roditelja, čitavo detinjstvo provela po bolnicama da bi uspela da stane na svoje noge. Posledice cerebralne paralize su ostale u vidu otežanog kretanja i nevoljnih telesnih radnji.

Anđelina govori o svim krizama kroz koje je prolazila, samovanju u školi, stalnoj upitanosti zašto se meni ovo dogodilo, nedostatku odgovora ne to pitanje i kako je iz takvih pitanja izašla i postala srećna osoba.

Ona je danas fakultetski obrazovana žena i majka troje dece. Zbog njenog stanja, kompletnu brigu o deci, hranjenju , kupanju, oblačenju, brigu o kući, nabavke, spremanje obroka, čišćenje, pranje, je preuzeo njen suprug Ljubiša.

Ova je inspirativna i pobednička priča Andjeline i Ljubiše o sreći koju su zajedno izgradili u uslovima koji nisu uobičajeni.

Sreda, 17. april u 22:00