Život priča: Kada su počeli da se dopisuju MIlena je imala 12, a Bogdan 16 godina. Prebrodili su nemoguće i danas su u braku!

Ovo je priča o online ljubavima, o ljubavima preko društvenih mreža. I ova poput mnogih drugih je počela naivnim zahtevom za prijateljstvo.
13.11.2018. - 13:53h
Tanja Vojtehovski autorka serijala
Tanja Vojtehovski autorka serijala

Međutim, Bogdan je imao 16, a Milena samo 12 godina.

Milena je rasla u porodici u kojoj je najvažnije bilo da postoji poverenje između dece i roditelja. Tako su njeni roditelji od početka znali za ovu dečiju igru, koja je vremenom prerasla u simpatije i želju da se vide i upoznaju.

Milenini roditelji su sve nadgledali, ona svoje dopisivanje nije sakrivala od njih, što bi se u većini slučajeva desilo.

Milena i Bogdan su se dogovorili da se sretnu. Kad je ona napunila 13 godina , Bogdan je rešio da dodje iz Makedonije, gde živi, u Srbiju. Na autobuskoj stanici ga je sačekao lično Milenin otac koji je nastavio da nadgleda njihov odnos.

Roditelji nisu mogli da zaustave razvoj ovog odnosa, ali su rešili da budu prisutni i da vode računa u kom pravcu se razvija.

Nedugo zatim, sve se zakomplikovalo.

Mladićeva majka je želela da spreči razvoj ovog odnosa, u sve se umešala policija, centar za socijalni rad, zato što je Milena maloletna, došlo je čak do toga da se poteže pitanje da se Milena oduzme od roditelja I da se smesti u hraniteljsku porodicu.
Danas su njih dvoje u braku i imaju dete.

O svemu što su prošli, pričaju sami Milena i Bogdan ali i Milenini roditelji.

Sreda, 14. novembar u 22.00