Na prvom mestu - Subota, 9. mart u 12h - Roditeljski strah od frasa

Za nekoliko dana počinje Uskršnji post. Uzdržavaćemo se od loših misli i postupaka, ali i od loše hrane. Čistimo organizam prelaskom na hranu bez mesa, a punu ugljenih hidrata. Pitanje je da li je post pogodan za svakoga i kakve posledice može da ima na organizam? I ono što ne treba da zaboravite: pre i posle posta uradite analize krvi, pre svega holesterola, kako biste utvrdili da li je takav režim ishrane bio blagotvoran za vas.

09.03.2019. - 15:27h
foto: Prva TV

Spremite se i za prolećno čišćenje organizma. A da vam je to neophodno ukazuju sledeći simptomi: neprestani umor, neprijatan zadah iz usta, neredovna stolica, loše spavanje ili česte infekcij. Kakva to rešenja za ove problem ima narodna medicina pogledajte danas u 12 sati na Prvoj.

Roditelji se prestrave kada im dete, usled visoke temperature dobije fras. Kako tvrde lekari – ovaj priolazni fenomen nije toliko opasan, a kod najvećeg broja dece koja su ga imala prolazi posle pete godine.

Kad se upustiš u avanturu promene nezdravog načina života, kao što su to uradile naše devojke Aleksandra, Jovana i Tanja, pored novih navika u ishrani, potrebno je da usvojiš i redovnu fizičku aktivnost. A šta se dešava kad se trener iz sve snage nameri da vas podrži u tome videćete u novoj epizodi emisije “Na prvom mestu”.