EXploziv u ponedeljak: Marica je nekada bila atletičarka, danas više ne hoda

Neverovatna životna priča Marice Rajak u najkraćim crtama zvuči ovako: Bila je zdrava, danas više nije. I bila je atletičarka, danas više ne hoda. U bolesti i u kolicima udala se, dobila dete i uspela skoro sve. Tamo gde je stala, mi moramo da joj pomognemo!

.

Danas u 17.30, gledaće i sledeće priče:

- Rambo Srbin, Usamljeni Vuk, Igor Vaclavić – mnogo imena za jednog čoveka osumnjičenog za ubistva, za kojim je od 1. aprila tragala čitava Italija. Njegovo pravo ime je Norbert Feher i iz Subotice je, a nakon novih ubistva, konačno ga je nedaleko od Saragose uhavtila španska policija.

- Prema veri i tradiciji, žena bi prvo trebalo da se prekrsti, pomisli na lepe stvari i počne spremanje slavskog kolača. Od davnina domaćice znaju šta je njegova tajna, ali svaka od njih ima nešto posebno što mu doda. Ovako ga prave žene iz Osipaonice.

- Rođen je u polju. Umesto pelenama povijen slamom. Sava Nikolić – Poljanski iz župskog sela Raklje, slike stvara jedinstvenom tehnikom u svetu. Ovaj umetnik naivac slika uz pomoć slame. ​

.

Dinarski tekući račun na koji možete poslati finansijsku pomoć otvoren je na ime Marice Rajak u Sberbank AD Beograd, a broj je: 285-2345040000478-71, a devizni, takođe na njeno ime: SABRRSBG swift RS35285234604000048448 iban.