Bes

U aprilu 1945. saveznici vode završne bitke na evropskom tlu. Narednik Vordedi upravlja Šerman tenkom sa petočlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava da se probije preko neprijateljskih linija do srca nacističke Nemačke.

Operativka

Prema knjizi Jiftaha R. Atira, film Juvala Adlera napet je psihološki triler o mladoj ženi sa Zapada koju regrutuje Mosad da potajno uđe u Teheran. Tamo se upliće u složeni trougao.

Noć u starom Meksiku

Prisiljen da napusti svoj ranč i zemlju, Red Bovi odbija da se prepusti starosti, uskače u svoj kadilak i kreće ka Meksiku. Njegov unuk Gali, koga je upravo upoznao, odlučuje da mu se pridruži u avanturi, da bi bolje upoznao svog dedu.

Fajter

Kada Dejv Lizevski, običan tinejdžer iz Njujorka i zaluđenik za stripove, odluči da obuče zeleno-žuti kupaći kostim koji je kupio preko interneta da bi postao pravi borac za pravdu, po imenu Fajter, dobiće odgovor na svoje pitanje: To boli.

Opasni penzioneri 2

Penzionisani tajni agent CIA, Frenk Moziz, okuplja svoj neverovatni tim operativaca u svetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom nove generacije koja može da promeni raspodelu svetske moći.