Zvezde Granda - Subota, 4. jun - POBUNA: "Mrcvariš mene i ovu decu"! Ceca odbrusila Popoviću, pa se obratila Đorđu: "Ma ućuti bre ti"

Kako se bližimo finalu "Zvezda Granda" tako tenzija sve više raste, kako među takmičarima, tako i među mentorima. U odbrani svojih kandidata žiri daje i poslednji atom snage, u šta smo se uverili u najavi nove epizode u kojoj je zbog odluke žirija Ceca Ražnatović iskipela od besa.

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Naime, Mili je tvrdio da nastup njenog kandidata uopšte ne valja, što je Cecu dovelo gotovo do nervnog sloma.

"Ma, aman, ućuti. Ja sam ćutala dok si ti govorio, parlamentaran budi bar jednom u životu, imaš 55 godina", odbrusila mu je ona, budući da nije mogla da sluša preplitanje glasova njenih kolega.

Ali nije samo Mili bio "okidač" za Cecu, već i Saša Popović koji je odugovlačio da saopšti odluku ko od takmičara ide dalje, što ju je izbacio iz koloseka.

"Mrcvariš mene, ja sam žena u godinama, mrvariš ovu decu, prestani da nas maltretiraš, bre. Pusti bre decu", rekla je Ceca, na šta je Đorđe David odgovorio da je dobro što nju mrcvari.

"Ma, ućuti, bre, ti", vidno iznervirala poručila mu je ona.

Ipak, napeta situacija nastala je nakon maestralnog duela koji je podelio žiri, a zatim je nastala opšta pobuna u studiju.

Šta nas to još očekuje ove subote u studiju "Zvezda Granda", pogledajte u najavi koja sledi: