13. pobednica ZVEZDE GRANDA je DŽEJLA RAMOVIĆ!

Odluka je pala! I žiri i gledaoci su bili saglasni - takmičarka iz Bosne i Hercegovine, sedamnaestogodišnja Džejla Ramović je pobednica 13. ginala Zvezde Granda.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Za titulu najboljeg boriće se po evrovizijskom sistemu bodovanja ocenjivati više od 30 članova žirija. Osim njih, o pobedniku odlučuju i gledaoci slanjem SMS poruka i to tako što ukucaju redni broj takmičara i pošalju - iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Severne Makedonije 145333.

foto: Foto: Z.K.Munja / Grand / Promo
foto: Foto: Z.K.Munja / Grand / Promo
.

Redosled nastupa takmičara u finalu:

Džejla Ramović, Ognen Zdravkovski, Darko Kocevski Darinos, Milica Atanacković, Ahmed Orahovčić, Martinijan Kirilovski, Katarina Jovanović, Benjamin Kličić, Alem Kadić, Nevena Nensi Stojanović, Stefan Petrović Kosmajac, Filip Pecovski, Nevena Stojković, Armin Jusufović, Sanel Smolo i Milica Čikarić.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Veliko finale otvorila je takmičarka iz tima Marije Šerifović, Džejla Ramović. Ona se predstavila se pesmama grupe Stijene “Ima jedan svijet” i duetom njene mentorke i Jovane Nikolić “Nismo smeli”.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Drugi kandidat, Ognen Zdravkovski, takođe iz tima Marije Šerifović, predstavio se pesma Miše Kovača “Ostala si uvijek ista” i “Gori vatra” Zdravka Čolića.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Na scenu je nakon Ognena izašao Darko Kocevski Darinos, čiji je mentor Đorđe David. On se predstavio romskim himnama, “Đelem, đelem” i “Tuke kamerav".

Milica Atanacković je nastupila četvrta, a njen mentor kroz takmičenje bio je Đorđe David. Milica je otpevala “Bez nade” Slađane Milošević i numeru Jelene Karleuše “Insomnija” .

Nakon Milice na scenu je stupio kandidat iz Marijine grupe, Ahmed Orahovčić, sa pesmama “Gitaro sviraj” i “Majko”.

Šesti po redu je takmičar iz tima Jelene Karleuše, Martinijan Kirilovski. On se u finalu predstavio pesmama Ostala si uvijek ista” i “Vreme da se rastaje”.

Katarina Jovanović nastupila je sedma, a njena mentorka kroz takmičenje bila je takođe Jelena Karleuša. Ona je otpevala pesmu “11” Marije Šerifović i “Uno momento”.

Posle Katarine na scenu je izašao Benjamin Kličić, čiji mentor je Viki Miljković. Benjamin je otpevao “Vidi, vidi ko je doš’o” i “Moje najmilije”.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Deveti po redu predstavio se Alem Kadić kome je mentor Dragan Stojković. On se predstavio pesmama „Moj dilbere“ i „Volim te ludo znaj“.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Nevena Nensi Stojanović nastupila je pod rednim brojem 10. Pevala je „Golube“ Lepe Brene i „Da l’ ona zna“ Milene Vučić.

Posle Nensi, publici se predstavio Stefan Petrović Kosmajac (20) iz Sopota. Kandidat Viki Miljković je izabrao pesme „Ne bilo mi što mi majka misli“ i "Joj Rado, joj Radmila“.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Dvanaesti po redu bio je Filip Pecovski, kandidat Jelene Karleuše. On je izabrao pesmu „Volim osmeh tvoj“ i „La Miami“.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Nakon Filipa, na scenu je izašla Nevena Stojković iz tima Ane Bekute, otpevala je pesmu „Dve muzike“ i „A tebe nema“ Zorice Brunclik.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Pod rednim brojem 14 predstavio se Armin Jusufović koji je u timu Marije Šerifović. On je pevao „Da se opet rodim“ i „Kad se duše opet sretnu“.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Sanel Smolo je izašao na scenu sa svojim mentorom Bosancem i otpevao „Put me zove moram poći“ i „Mujo kuje“.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Poslednja je nastupila Milica Čikarić kandidatkinja Jelene Karleuše koja se predstavila baladom „Ružica si bila“ i pesmom „Čaje šukarije“ Zdravka Čolića.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Sledi glasanje!

.

“Pobednik dobija statuu “Zvezde Granda”, automobil “Škoda rapid”, pesmu i spot. Pored toga, dobija i jednu specijalnu nagradu - nastup na festivalu “Ulaz” u Beogradu”, rekao je Saša Popović.