Radna akcija sa Tamarom - Sreda, 20. mart - Pomoć samohranom ocu troje dece narušenog zdravlja

Miloš Jovanović je samohrani otac troje dece, Ane (14), Petra (12) i Sare (10). Miloševa supruga je preminula 2018. godine i sada se sam stara o deci koja su narušenog zdravlja.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Petar je jedno vreme bio nepokretan. Nakon nekoliko operacija ponovo može da hoda, ali su njegov rast i razvoj znatno usporeni. Najstarija ćerka Ana ima problem sa skoliozom kičme, dok Sara ima problematično zdravlje zbog kog je Miloš često odvodi u Beograd na ispitivanja.

Uprkos svim izazovima ova porodica je složna i puna ljubavi. Otac Miloš gaji ovce i svinje, radi u na dnevnicu u selu i trudi se da deci obezbedi normalne uslove za odrastanje.

Ekipa emisije "Radna akcija sa Tamarom" je u potupnosti renovirala i opremila sprat kuće. Uprkos lošem vremenu i kiši, fasaderi su uspeli da urade kompletnu izolaciju i fasadu na kući. Urađeni su oluci i nova ograda. Deca su dobila svoje sobe i radne stolove. Kuća je potupno opremljena novim nameštajem i tehnikom.

"Zajedno sa porodicom smo obišli manastir Svetih apostola Petra i Pavla, poznatog pod imenom Ribnica. Monah Arsenije Jovanović, je primio porodicu, razgovarao sa Milošem i decom i uputio im reči utehe, ljubavi i nade", najavljuje Tamara emisiju posvećenu porodici iz Mionice.,

Novu epizodu "Radne akcije sa Tamarom" gledajte u sredu, 20. marta u 20.50 na Prva TV!