Nikad nije kasno - Nedelja, 26. mart - Studio RAZOREN OD TUGE: Izgubila sam muža i večeras pevam njegovu omiljenu pesmu (VIDEO)

Dok nestrpljivo čekate novu epizodu vašeg omiljenog muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", rešili smo da vam otkrijemo delić onoga što vas čeka u nedelju!

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

U žirijskim stolicama i pred veoma teškim zadatkom ovoga puta našli su se premijer Saša Milošević Mare, frontmen grupe "Neverne bebe“ Milan Đurđević i voditeljka Danijela Buzurović, koji nisu ostali imuni na neverovatne životne priče veterana.

Ravnodušan nije bio ni Žika Jakšić koji je pustio suzu, a zbog priče jedne takmičarke ceo studio se naježio od glave do pete.

"Ja sam početkom ove godine izgubila muža, on nije bio samo moj muž, nego i moj mentor. Večeras sam htela da pevam njegovu omiljenu pesmu", rekla je sa knedlom u grlu nakon čega se prelomila neverovatna emocija.

"Ovo je jedno od najboljih ženskih izvođenja koje sam ja ikada čuo. Svaka čast, ti pevaš, ubijaš", oduševljenje nije mogao da sakrije Milan Đurđević.

Neverovatni talenti i njihova želja za uspehom iznenadili su stručni žiri koji je ovoga puta bio posebno ganut zbog emocije koja je vladala tokom čitavog snimanja, a šta se još dešavalo saznajte u nastavku: