Nikad nije kasno - Nedelja, 21. april - Rada Manojlović "bacila oko" na harmonikaša, kamere sve zabeležile: "Podseti me na Sekulu"

Ove nedelje u emisiji "Nikad nije kasno" dogodiće se neočekivana situacija, a sve zbog pevačice Rade Manojlović koja je bacila oko na harmonikaša iz orkestra emisije.

Foto: Z. K. Munja
Foto: Z. K. Munja
.

Pored Rade, u "vrućim" žirijskim stolicama sedeće i starija koleginica Jana Todorović, naravno pored premijera Saše Miloševića Mareta.

Jedan nastup ostavio je poseban utisak na Radu koja je poželela da što pre poseti koncert našeg takmičara.

"Ja bih samo da pitam kada će koncert, da kupim kartu? Kao da ste se rodili tu, ovo je bilo kao da sam gledala neki holivudski spektakl", rekla je Rada, a ovaj njen komentar publika je pozdravila ovacijama.

Sa druge strane, nastup jednog takmičara sa Kosova i Metohije ostavio je bez reči Janu Todorović, koja je pobedila komentarom.

"Čim je moj sa Kosova, čuje se. Šta da kažem, geni su geni", kazala je Jana.

Nakon toga, dogodio se najbolji momenat u emisiji, kada je Rada Manojlović priznala da je bacila oko na harmonikaša orkestra "Nikad nije kasno" Bojana Radičevića Bokšu.

"Kad si mu rekao diži se, on je "rascepio" osmeh, podseti me na Sekulu", rekla je Rada kroz šalu, a zatim je na sceni otpevala nekoliko pesama, dok ju je Bokša ispratio na harmonici.

Šta vas sve čeka u novoj epizodi emisije "Nikad nije kasno" u nedelju, 21. aprila u 21.00, pogledajte u nastavku: