Nikad nije kasno - Nedelja, 19. mart - Dejan Matić molio veteranku: Da više ne praviš pauzu ni od šest dana (VIDEO)

Vatromet emocija je i ove nedelje zagarantovan, a za to su se pobrinuli učesnici najvećeg šou takmičenja veterana "Nikad nije kasno“ koji vas očekuju drugog dana vikenda u 21.00 na Prvoj televiziji. Budući da je u toku treći takmičarski krug, razloga za gledanje emisije je još više.

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Mnogo pohvala, kritika i sjajnog provoda za koji su se pobrinuli kako takmičari tako i žiri u kome su se ovoga puta našli - pop pevačica Jasna Gospić i njen kolega iz folk branše Dejan Matić.

"Zaista ste bili odlični ", poručila je Jasna oduševljena izvedbom takmičarke koja je sa Matićem izvela duet "Kad si sa mnom ti ja hoću da poludim“, duet koji u originalu izvodi Dejan Matić sa Stojom.

Da li je Dejan očekivao da se nađe pod lupom ostalih članova žirija ostalo je nepoznanica, tek on je sa lakoćom svojim nastupom preneo energiju na publiku koja je pevala uglas refren dueta.

Za razliku od pevačice koju svi pamte po legendarnom hitu "Dođi u pet do pet“ koja je tokom čitave večeri delila niz komplimenata, Dejan je odlučio da bude da bude malo stroži prema takmičarima. Pevač je takmičare posmatrao kao iskusnije kolege, dajući im sugestije kako bi jednoga dana bili vrhunski profesionalci.

"Falilo mi je malo energije u celom tom nastupu", kritikovao je Dejan nastup jednog od veterana, a potom upitao:

"Mogu li nešto da te zamolim?"

Nakon potvrdnog odgovora Dejan je dodao:

"Da ne praviš više pauzu ni od šest dana, a taman posla šest godina!", poručio je Dejan.

Kako peva takmičarka koja je osvojila sve simpatije Dejana Matića i koji ne želi da joj dopusti nijedan dan pauze, videćemo u nedelju u 21.00 na Prvoj televiziji!

Delić atmosfere koji vas čeka drugog dana vikenda možete pogledati u nastavku: