Nikad nije kasno - Nedelja, 17. mart - Emocije kakve do sada niste videli: Mare na IVICI SUZA, pesma ga pogodila pravo u srce!

I ove nedelje će publika imati priliku da uživa u još jednoj emisiji „Nikad nije kasno“ koja će milione gledalaca ostaviti bez teksta.

Foto: Z.G.Munja
Foto: Z.G.Munja
.

U sudijskim stolicama će pored premijera Saše Miloševića Mareta sedeti pevačica Aleksandra Mladenović i producent Miki Škarić.

Sjajni veterani pokazaće svoj talenat, a žiri će pred sobom imati težak posao da odluči ko prolazi u naredni krug takmičenja. Takmičari su za ovaj krug odabrali i emotivne pesme, koje su članove žirija u momentima dovodile do suza.

"Mislim da imate redak talenat i bila bi šteta da ne nastavite da se bavite muzikom. Meni je ovo bilo zaista uživanje", rekao je Miki jednoj takmičarki.

Sa druge strane, premijer Mare pao je u sevdah kada je čuo pesmu Miroslava Ilića "Devojka iz grada“, a imao je samo reči hvale za veterana koji je izveo ovu pesmu.

"Malo prakse i ti bi baš onako munjevito napredovao", kazao je Mare, dok se Škarić odmah nadovezao:

"Vašem pevanju nedostaje samo jedna stvar, a to je da pevate više i česće".

Šta vas još sve čeka u nedelju, 17. marta u 21.00 na Prvoj televiziji u emisiji "Nikad nije kasno“ pogledajte u nastavku: