Nikad nije kasno - Nedelja, 12. mart - Žika Jakšić dobio dvojnika, pa završio u suzama: K'o da nas je grom udario!

Lavina emocija očekuje vas i ove nedelje u 21.00 na Prvoj televiziji u novoj epizodi takmičenja veterana "Nikad nije kasno", u kojoj će domaćin Žika Jakšić dobiti dvojnika, a Jelena Mihajlović iz "Frajli" ostati u šoku!

Foto: Z. K. Munja
Foto: Z. K. Munja
.

Veče puno divnih nota koje bude osećanja biće posebno i po jednom specijalnom događaju. Tog dana Žika Jakšić obeležio je rođendan, zbog čega su pristizale čestitke a onda je usledilo i specijalno iznenađenje - nekadašnja pobednika takmičenja Dobrila Čabrić se pojavila na velikoj sceni.

"Lepi Žile, dušo, da si nam živ i zdrav sto godina i vazda nasmejan, srećan ti dušo moja rođendan", uputila je takmičarka pregršt lepih želja šarmantnom voditelju, a ni on nije ostao imun na neočekivane čestitke koje su mu ganule dušu, i uzvratio je rečju "srce".

U gostima u žiriju našli su se Nataša Mihajlović, članica grupe "Frajle“ i Željko Samardžić, a takmičari su poneti emocijama svojim izvedbama izazvali burne reakcije ovih prekaljenih muzičkih interpretatora.

"Vaš glas je kao kuća. Ovol’ki vam je glas", ushićeno je Nataša iz Frajli komentarisala nastup jednog takmičara, a Željko je odmah prepoznao sličnost takmičara sa domaćinom šoua.

"Mene ti strašno podsećaš na Žiku. Svojim šarmom, osmehom", poručio je Željko takmičaru, što je Jakšića dovelo do suza.

Drugi kandidati nisu nimalo zaostajali u svojim muzičko-scenskim performansima, ali je bilo i kritike:

"Mene k’o da je grom udario. Znači, vi kad ste izašli na scenu toliko ste bili u pesmi. I onda sam videla da ste se isključili", rekla je Nataša.

Delić atmosfere najvećeg muzičkog takmičenja veterana koji vas čeka u nedelju na programu Prve televizije, možete pogledati u nastavku: